Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Apple TV 4K

*
Κατά τη διάρκεια του keynote event της Apple, ανακοινώθηκε το Apple TV 4K. Όσοι είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν στο Steve Jobs Theater στο Cupertino της California είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον Eddy Cue να παρουσιάζει τη νέα συσκευή, εξηγώντας ότι το νέο 4Κ HDR set-top box θα προσφέρει στο κοινό την καλύτερη δυνατή ποιότητα τηλεθέασης. Επιπλέον, υπάρχουν βελτιώσεις στο user interface του Apple TV αλλά και στα text fonts. Η συσκευή είναι εφοδιασμένη με το A10X chip με 4x ταχύτερη απόδοση στον τομέα των γραφικών και 2x ταχύτερη CPU σε σχέση με το A8 chipset του Apple TV. Ακόμα, ο Cue είπε ότι οι 4K HDR ταινίες θα κοστίζουν όσο και οι HD. Τέλος όσοι έχουν αγοράσει μέσω iΤunes HD ταινίες, θα μπορούν να αποκτήσουν τις αντίστοιχες 4K εκδόσεις δίχως την οποιαδήποτε επιπλέον χρεώση.









 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*