Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Back Button Attachment για το Dualshock 4 (trailer)

Η Sony ανακοίνωσε το Back Button Attachment  για το Dualshock 4, που προορίζεται κυρίως για gamers που παίζουν σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Το εν λόγω attachment ανεβάζει το gameplay σε νέα επίπεδα και διατηρεί όλες τις ανέσεις που προσφέρει το Dualshock 4. Διαθέτει δύο προγραμματιζόμενα πλήκτρα στα οποία μπορείτε να κάνετε map εκείνες τις λειτουργίες για τις οποίες θέλετε να αυξήσετε το χρόνο απόκρισης.



Υπάρχουν 16 διαφορετικές λειτουργίες που μπορείτε να αντιστοιχίσετε στα δύο πλήκτρα και η οθόνη τύπου OLED παρέχει πληροφορίες σχετικά με αυτές τις αντιστοιχίσεις. Οι αντιστοιχίσεις μπορεί να πραγματοποιηθούν και on the fly που λέμε, οπότε οι παίκτες μπορούν να είναι προετοιμασμένοι για όλες τις καταστάσεις. Ακόμα είναι δυνατή η αποθήκευση τριών διαφορετικών συνδυσμών και επιπλέον υπάρχει headset pass-through για τη σύνδεση στο χειριστήριο οποιουδήποτε ενσύρματου headset με καλώδιο 3,5mm. To Back Button Attachment θα λανσαριστεί στις 14 Φεβρουαρίου 2020, με τιμή €29,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*