Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Faceoff Deluxe+ Audio Wired Controller με voice chat για το Nintendo Switch

*
To in-game voice chat είναι μια πικρή ιστορία για τους κατόχους Nintendo Switch. Δυστυχώς η λύση που παρέχεται μέσω ενός app για smartphones δεν είναι τέτοια που να καλύπτει τις ανάγκες των χρηστών, πολύ περισσότερο να φτάνει στα επίπεδα του ανταγωνισμού. Πριν λίγους μήνες μάθαμε οτι η Vivox που έχει δημιουργήσει το voice chat του Fortnite, ένα από τα ελάχιστα παιχνίδια της υβριδικής κονσόλας που δεν απαιτούν το mobile app, έκανε διαθέσιμο το σχετικό SDK σε developers, όμως από τότε δεν έχει βρεθεί κάποια εταιρεία να υιοθετήσει την εν λόγω τεχνολογία. Τώρα έρχεται η PDP με το Faceoff Deluxe+ Audio Wired Controller που υποστηρίζει οτι παρέχει τη λύση που επιθυμούν οι παίκτες. Το χειριστήριο διαθέτει υποδοχή 3,5mm, audio controls, δυο προγραμματιζόμενα πλήκτρα και δυνατότητα αλλαγής των faceplates. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν το Μάιο και για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή της συσκευής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*