Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το HTC Vive COSMOS, το mainstream VR Headset

*
Η HTC ανακοίνωσε το πιο πρόσφατο Vive VR headset της που απευθύνεται σε πιο casual και mainstream κοινό, το Vive COSMOS. Το νέο μοντέλο δεν θα απαιτεί εξωτερική συσκευή εντοπισμού, καθώς σε αντίθεση με άλλα Vive headsets, έχει κάμερες στο εξωτερικό τμήμα για να καταγράφει την κίνηση. Το Cosmos φέρνει και αλλαγές στα του design, αφού το μπροστινό τμήμα σηκώνεται προς τα επάνω όταν δεν θέλει ο χρήστης να το χρησιμοποιήσει άλλο ή να κάνει ένα διάλειμμα. Η HTC φαίνεται πως με το HTC COSMOS θέλει τα «teaseάρει» και το μέλλον των VR headsets, τα οποία και θα μπορούν να τροφοδοτηθούν ακόμη και από το κινητό του χρήστη. Περισσότερα για αυτό το θέμα θα μάθουμε στο άμεσο μέλλον. Η συσκευή έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2019 και μένει να μάθουμε την τιμή. Δείτε ένα πρώτο teaser μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*