Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Honor 10 GT

*
Η Huawei ανακοίνωσε τον περασμένο Μάιο το Honor 10 με 6 GB RAM και τώρα ανακοίνωσε μια αναβαθμισμένη έκδοση με 2GB επιπλέον μνήμης. Πρόκειται για το Honor 10 GT που διαθέτει 8 GB RAM και οι αποστολές του θα ξεκινήσουν στις 24 Ιουλίου. Επιπλέον, η συσκευή θα έρθει με το πιο πρόσφατο GPU Turbo και tripod-free Night Mode update. Εκτός από τη μνήμη, όλα τα άλλα χαρακτηριστικά του GT είναι τα ίδια με αυτά του standards Honor 10. Μέγεθος οθόνης 5,84” και αναλογία 19:9, Kirin 970 chipset με χαρακτηριστικά AI, διπλή κάμερα με ένα αισθητήρα RGB και ένα μονόχρωμο. Ακόμα, με βάση τα όσα δήλωσε εκπρόσωπος της Huawei, το νέο GPU Turbo update αυξάνει την απόδοση κατά 60% και μειώνει την κατανάλωση μπαταρίας κατά 30%. Ταυτόχρονα, το Mali-G72 MP12 μπορεί πλέον να δημιουργήσει νυχτερινές εικόνες, εφάμιλες των P20 και P20 Pro.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*