Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Honor 30 Lite

*
Ανακοινώθηκε το Honor 30 Lite, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Κίνα μέσα στις επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα, το νέο κινητό θα διατεθεί στην κινεζική αγορά στις 8 Ιουλίου με αρχική τιμή που υπολογίζεται στα 215€.

Το νέο 5G smartphone έρχεται με MediaTek Dimensity 800 chipset, 4 Cortex-A76 και 4 A55 cores (όλα στα 2GHz) και ένα Mali-G57 MC4. Το standard μοντέλο έρχεται με 6GB μνήμης RAM και χωρητικότητα 64GB, όμως θα κυκλοφορήσει και με 8GB RAM με 128GB χωρητικότητα. Θα τρέχει Android 10 με Magic UI 3.1, δίχως όμως Google services.


Στο μπροστινό του μέρος υπάρχει η LCD οθόνη 6,5 ιντσών με ανάλυση 1080p+, με 90Hz refresh rate και 180Hz touch sampling rate για γρηγορότερη απόκριση. Υπάρχει επίσης μια εμπρόσθια κάμερα με 16MP σε teardrop notch στο πάνω μέρος της οθόνης. Στο πίσω μέρος βρίσκουμε ένα setup τριών καμερών, με τη βασική να είναι 48MP, η δεύτερη να είναι 8MP ultrawide και η τρίτη 2MP depth sensor. Η βασική κάμερα μπορεί να απαθανατίσει 4K video με EIS και υποστήριξη Super Night Mode.

Η μπαταρία του Honor 30 Lite είναι στα 4.000 mAh και μπορεί να φορτιστεί στα 22,5 W μέσω USB-C port (53% φόρτισης σε μόλις 30 λεπτά).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*