Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Samsung DeX

*
Η Samsung ανακοίνωσε το Samsung DeX, το οποίο σας επιτρέπει να συνδέσετε το smartphone σας με μια οθόνη υπολογιστή (που υποστηρίζει HDMI) και παράλληλα να συνδέσετε πληκτρολόγιο και ποντίκι (μέσω Bluetooth, USB ή RF). H εταιρεία δημιούργησε το DeX με σκοπό να κάνει ευκολότερη την καθημερινότητα ατόμων, που το επάγγελμά τους απαιτεί να βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει, προσφέροντας μια εμπειρία desktop.



To DeX Station παρέχει συνδεσιμότητα με δύο USB 2.0, Ethernet, USB type-C power in και έναν ανεμιστήρα ψύξης. Επιπλέον, διαθέτει τεχνολογία για γρήγορη φόρτιση, προκειμένου να φορτίζετε το κινητό σας όταν αυτό είναι συνδεδεμένο. Τέλος, το DeX Station αναμένεται να διατεθεί ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου Galaxy S8 και θα πωλείται ξεχωριστά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*