Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Samsung Galaxy Book S (video)

*
Μαζί με τα νέα Galaxy Note 10, η Samsung αποκάλυψε το διάδοχο του Galaxy Book 2, το Samsung Galaxy Book S. Πρόκειται για ένα πολύ λεπτό και πολύ ελαφρύ laptop που τρέχει με Snapdragon 855 και Windows 10 OS. Έχει οθόνη αφής 13,3 ιντσών Full HD, διαθέτει ηχεία AKG και υποστηρίζει Dolby Atmos.

Εϊναι εφοδιασμένο με 8GB μνήμης LPDDR4X RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί μέσω καρτών microSD ως και 1TB. Η μπαταρία 42Wh υπόσχεται μέχρι και 23 συνεχόμενες ώρες video playback και υποστηρίζει Quick Charge 2.0 και Power Delivery 2.0. Επιπλέον παρέχεται υποστήριξη LTE Cat.18 cellular connection, κάτι που το κάνει να μην εξαρτάται όλη την ώρα στο Wi-Fi.


Στο λάπτοπ θα υπάρχει μόλις ένα USB-C port, κάτι που ίσως φανεί δυσάρεστο σε ορισμένους χρήστες. Επίσης, διαθέτει αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος για ασφάλεια. Το Samsung Galaxy Book S αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο σε δύο αποχρώσεις, τη Mercury Gray και την Earthy Gold.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*