Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Sharp Aquos R6 με το μεγαλύτερο αισθητήρα κάμερας που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε κινητό

*
Η Sharp αποκάλυψε στην Ιαπωνία το καινούργιο της smartphone, το Aquos R6. Η νέα συσκευή φέρει το μεγαλύτερο αισθητήρα κάμερας που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε κινητό τηλέφωνο (2,54 εκατοστά, f/1.9, 19mm). Πρόκειται για έναν αισθητήρα 20 MP, παρόμοιο σε χαρακτηριστικά με τις κάμερες RX100 της Sony.

Το άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό της συσκευής είναι η οθόνη του, την οποία η Sharp ονομάζει Pro IGZO OLED. Έχει μέγεθος 6,6 ίντσες και ανάλυση 2,730x1,260 με φωτεινότητα έως και 2.000 nits και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης που φτάνει τα 240Hz. Στα περαιτέρω χαρακτηριστικά του βρίσκουμε έναν επεξεργαστή Snapdragon 888, 12GB μνήμης RAM, 128GB χωρητικότητας και μια μπαταρία 5.000mAh.

Το Sharp Aquos R6 θα ξεκινήσει να πωλείται στην Ιαπωνία τον Ιούνιο μέσω NTT Docomo και SoftBank. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*