Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Snapdragon 855 chipset

*
Κατά τη διάρκεια του Snapdragon Tech Summit, η Qualcomm ανακοίνωσε το νέο Snapdragon 855 chipset, που η εταιρεία αναμένει ότι θα αποτελέσει τον πυρήνα των κορυφαίων smartphones του 2019. To chipset υποστηρίζει δίκτυα 5G και η τεχνολογία κατασκευής του, 7nm, εγγυάται υψηλότερες επιδόσεις και μικρότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με τους προκατόχους του. Διαθέτει 8 πυρήνες, σύστημα γραφικών Adreno και αναβαθμισμένο ΑΙ, που με βάση τα όσα ισχυρίζεται η Qualcomm, θα προσφέρει επιδόσεις έως και 3 φορές μεγαλύτερες, σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Οι συσκευές που θα χρησιμοποιούν το Snapdragon 855, θα έχουν τη δυνατότητα λήψης video με ανάλυση 4Κ στα 60 fps και η κατανάλωση ενέργειας θα είναι μειωμένη κατά 75% συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο. Τέλος, το modem X24 LTE θα απογειώσει τα downloads σας, μιας και μπορεί να πιάσει ταχύτητα έως και 2Gbps.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*