Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Surface Pro X laptop από τη Microsoft (video)

Η Microsoft ανακοίνωσε το ARM-based Surface Pro X laptop. Πρόκειται για το πρώτο ARM-based Surface από το 2013 οπότε είχε κυκλοφορήσει το Surface 2 launched back in 2013. Πάντως πρόκειται για συσκευή με διαφορετικό ρόλο μιας και η Microsoft το τοποθετεί στην κατηγορία Pro και δεν είναι κάποιο οικονομικό σύστημα, όπως το Surface RT ή το Surface 2.

Η οθόνη του έχει μέγεθος 13'' και η εταιρεία υποστηρίζει πως έχει τα πιο λεπτά bezels από οποιοδήποτε άλλο 2-in-1 laptop. Το σημαντικότερο όμως είναι οτι ο επεξεργαστής δεν είναι πλέον Intel αλλά μια παραλλαγή του Snapdragon 8cx της Qualcomm που οι δυο εταιρείες ανάπτυξαν σε συνεργασία και ονομάζεται Surface SQ1.


Εξωτερικά δεν αλλάζουν και πολλά σε σχέση με το Surface Pro. Υπάρχει πάντως ένα νέο dock για το νεότερο μοντέλο Surface Slim stylus που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το πληκτρολόγιο. Το βάρος του Surface Pro X είναι περίπου 1,5 κιλό και το πάχος του 5,3mm. Διαθέτει USB-C, υποστηρίζει ταχεία φόρτιση αλλά και LTE.

Το Surface Pro X θα λανσαριστεί στις 5 Νοεμβρίου 2019, με τιμή $999. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*