Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το iPhone SE 2020 (video)

*
Η Apple ανακοίνωσε το iPhone SE 2020, με τιμή που θα ξεκινάει από $399 για το μοντέλο με 64GB αποθηκευτικού χώρου. Εξωτερικά μοιάζει με το iPhone 8 και έρχεται με οθόνη 4,7'', μεγάλα bezels στο πάνω και το κάτω μέρος του αλλά και πλήκτρο home με Touch ID.

Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 17 Απριλίου και οι πρώτες αποστολές θα πραγματοποιηθούν ακριβώς μια εβδομάδα μετά. Θα υπάρχουν επίσης ένα μοντέλο με 128GB αποθηκευτικού χώρου και ένα με 256GB, με τιμές $449 και $549 αντίστοιχα. Όπως όλα τα υπόλοιπα iPhones, θα συνοδεύεται από ένα χρόνο συνδρομή στο Apple TV Plus και θα κυκλοφορήσει σε τρεις χρωματισμούς, μαύρο, λευκό και product red.




Στο εσωτερικό του υπάρχει το A13 Bionic chip της Apple, όπως συμβαίνει με τα iPhone 11 και iPhone 11 Pro. H camera στο πίσω μέρος του έχει ανάλυση 12ΜΡ και υποστηρίζει καταγραφή video 4K στα 60fps. Η ανάλυση της selfie camera είναι 7ΜΡ και προσφέρει portrait mode effects.

Υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 18W, όμως στη συσκευασία θα βρείτε μόνο το συμβατικό φορτιστή των 5W. Τέλος, υπάρχει υποστήριξη για Wi-Fi 6, Gigabit LTE και dual-SIMs.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*