Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το νέο iMac Pro

*
Η Apple ανακοίνωσε το ολοκαίνουριο iMac Pro στα πλαίσια της WWDC. Το σύστημα αναμένεται εντός Δεκεμβρίου και με αρχική τιμή 4,999 δολάρια. Το ποσό είναι σίγουρα μεγάλο, αλλά και το ίδιο το iMac Pro δεν αστειεύεται. Προορίζεται καθαρά για επαγγελματίες προσφέροντας Retina 5K display 27 ιντσών, επεξεργαστές Xeon με έως και 18 πυρήνες και μέχρι 22 Teraflops ισχύος. Χρωματικά αναμένεται σε Space Gray, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά σε desktop PC της Apple και μαζί του έρχονται τα Magic Keyboard, Magic Trackpad 2 και Magic Mouse.



Το νέο iMac Pro διαθέτει νέο σύστημα ψύξης, προσφέροντας έως και 80% περισσότερη “δροσιά” σε σχέση με τα τωρινά μηχανήματα, Radeon Pro Vega GPU με έως και 16GB high-bandwidth memory, ενώ υποστηρίζει έως και 4TB SSD αλλά και 128GB ECC memory. Θα βρείτε επίσης 4 θύρες Thunderbolt 3, με δυνατότητα σύνδεσης δύο 5K monitors και δύο high-performance RAID arrays ταυτόχρονα. Θα βρείτε και 10Gb Ethernet port για να ολοκληρωθεί σωστά το πακέτο. Με όλα όσα σας περιγράψαμε μπορείτε απλά να φανταστείτε τι θα προσφέρει το πολυαναμενόμενο νέο Mac Pro που έρχεται κάποια στιγμή στο μέλλον και όπου η Apple δεν θα λυπηθεί καθόλου τα specs και τις τσέπες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*