Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το πληκτρολόγιο Logitech G910 Orion Spark

Η Logitech παρουσίασε το μηχανικό πληκτρολόγιο Logitech G910 Orion Spark RGB. Το νέο πληκτρολόγιο διαθέτει την αποκλειστική νέα τεχνολογία μηχανικών διακοπτών της εταιρίας, τη Romer-G, που προσφέρει 25% ταχύτερη ενεργοποίηση από κάθε άλλο μηχανικό διακόπτη. Επίσης, στο νέο περιφερειακό είναι βελτιωμένη η αντοχή του, ενώ περιλαμβάνει και λειτουργία «έξυπνου» φωτισμού. Οι νέοι μηχανικοί διακόπτες Romer-G διατίθενται αποκλειστικά με το Orion Spark και η αντοχή τους φθάνει τα 70 εκατομμύρια πατήματα. Ο οπίσθιος φωτισμός του Orion Spark μπορεί να ρυθμιστεί αυτόνομα σε κάθε πλήκτρο, μέσω μιας παλέτας 16.8 εκατομμυρίων χρωμάτων. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να διαλέξει διαφορετικό χρώμα για πλήκτρα που αντιστοιχούν σε ειδικές εντολές (ή ξόρκια), να αλλάξει τον φωτισμό ώστε να ταιριάζει με το χώρο του, ή να επιλέξει ένα διαφορετικό σετ χρωμάτων ανάλογα το παιχνίδι. Ο φωτισμός κάθε πλήκτρου είναι τοποθετημένος στο κέντρο του μέσω υψηλής ακριβείας οπτικών στοιχείων, που διασφαλίζουν ότι κάθε πλήκτρο -με το αναγραφόμενο γράμμα ή σύμβολο- φωτίζεται με τον ίδιο τρόπο.



Σε ό,τι αφορά το Arx Control, πρόκειται για μία νέα εφαρμογή από τον τομέα gaming της εταιρίας, η οποία συνεργάζεται με το gaming λογισμικό της ώστε να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία πληροφοριών στο κινητό του χρήστη, όπως δεδομένα του παιχνιδιού, κρίσιμα στατιστικά της απόδοσης του, αλλά και δυνατότητα ελέγχου multimedia αρχείων. Χρησιμοποιώντας το πακέτο ανάπτυξης λογισμικού (SDK) για το Arx Control, οι developers μπορούν να δημιουργήσουν applets που θα ενημερώνουν τη φορητή συσκευή με εξειδικευμένο περιεχόμενο, ανάλογα το παιχνίδι. Μάλιστα οι προγραμματιστές της Valve, έχουν ήδη στα χέρια τους την αρχική έκδοση του SDK και μελετούν την ενσωμάτωσή του με την πλατφόρμα Steam.



Το πληκτρολόγιο διαθέτει μια συρταρωτή υποδοχή που μπορεί να στηρίξει κανείς επάνω της τις περισσότερες φορητές συσκευές με λογισμικό iOS και Android, ώστε ο χρήστης να έχει άμεση και εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα του Arx Control. Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το πληκτρολόγιο ανάλογα το αγαπημένο του game, αξιοποιώντας τα 9 προγραμματιζόμενα πλήκτρα-G, στα οποία μπορεί να αντιστοιχίσει λειτουργίες και πολύπλοκες μακροεντολές για άμεση πρόσβαση. Σημειώνεται επίσης, ότι το Orion Spark υποστηρίζει συνολικά 27 εντολές, (σε 3 ομάδες των 9). Τέλος, η νέα πρόταση της Logitech αναμένεται να τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων σε Ευρώπη και ΗΠΑ από τον Νοέμβριο, με τιμή στα €179.99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*