Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναλυτής: 1.5 εκ PS5 και Xbox Series X, Xbox Series S θα πουληθούν μέσα στο 2020 στις ΗΠΑ

*
Η κατάσταση με τις προ-παραγγελίες των PS5, Xbox Series X και Xbox Series S δημιούργησε κάποια δεδομένα και αναλυτές έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τις εκτιμήσεις τους για τις πρώτες πωλήσεις. Ο Colin Sebastian, αναλυτής της Baird Equity Research σημειώνει -μελετώντας την μέχρι τώρα κατάσταση- πως η ζήτηση και για τα τρία προϊόντα είναι αρκετά μεγάλη. «Η ζήτηση συνεχίζει να αυξάνεται για τις premium εκδόσεις των δυο κονσολών και εκτιμούμε πως κάθε μία από τις δύο θα πουλήσει περί το 1.5 εκ. συστήματα στις ΗΠΑ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η ζήτηση θα είναι παρόμοια και για τις προτάσεις των δύο εταιρειών». Όπως σημειώνει ο ίδιος πάντως, πάνω από 3.000 επιβεβαιωμένες προ-παραγγελίες PS5 πωλούνται ήδη στο eBay με μέση τιμή τα 700 δολάρια, ενώ πάνω από 1.000 είναι οι αντίστοιχες προ-παραγγελίες του Xbox Series S/X με μέση τιμή στο +50%.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*