Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναλυτής: Στα 8.6 εκ. οι πωλήσεις του PS5, στα 5.12 εκ. αυτές των Xbox Series X/S

*
Η μάχη της νέας γενιάς έχει ξεκινήσει και αναλυτής εκτιμά πως οι πωλήσεις του PS5 έχουν φτάσει τα 8.6 εκ. συστήματα. Το Finbold έχει αναρτήσει μια αναφορά που σημειώνει πως είναι ακριβής και δείχνει την εικόνα της αγοράς αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με αυτή, το PS5 έχει αγγίξει σε πωλήσεις τα 8.6 εκ. συστήματα και έχει δημιουργήσει ένα τζίρο της τάξης των 3.8 δισ. δολαρίων για τη Sony. Αντίστοιχα, στα των Xbox Series X/S, η εικόνα δείχνει πωλήσεις 5.12 εκ. συστημάτων και τζίρο κοντά στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια. Σημειώνεται πως τα παραπάνω είναι εκτιμήσεις αναλυτών και όχι τα επίσημα στοιχεία. Μένει να δούμε πότε θα έχουμε κάτι από τις δύο εταιρείες. Δείτε αναλυτικά το γράφημα στη συνέχεια του άρθρου.

 
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*