Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναλυτής της Ampere προβλέπει κυκλοφορία νέας κονσόλας από τη Nintendo το 2024

*
Αναλυτής της βιομηχανίας των video games προβλέπει ότι η Nintendo θα κυκλοφορήσει νέα κονσόλας το 2024, παρακάμπτοντας το φημολογούμενο Nintendo Switch Pro.

Όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα GamesIndustry.biz ο Piers Harding-Rolls της Ampere Analysis: "Αναμένω ότι από έτος σε έτος η ανάπτυξης της αγοράς κονσολών θα παραμείνει σταθερή το 2022 καθώς οι πωλήσεις του Switch θα μειωθούν και βρισκόμαστε κοντά στην έξοδο από μια εκπληκτική διετία για το console gaming. Η οικογένεια συσκευών Nintendo Switch θα είναι οι κονσόλες με τις περισσότερες πωλήσεις το 2022, φτάνοντας στα χέρια 21 εκ. επιπλέον καταναλωτών, κάτι στο οποίο θα βοηθήσει η κυκλοφορία του Switch OLED".


"Δεν αναμένων κάποιο μοντέλο Switch Pro το 2022. Οι προβλέψεις αναφέρουν το λανσάρισμα μια κονσόλας νέας γενιάς από τη Nintendo στα τέλη του 2024, οπότε δεν είμαι πεπεισμένος ότι θα εμφανιστεί κάποιο μοντέλο Pro", συμπλήρωσε ο Harding-Rolls.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*