Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανέωση για τα Omen gaming PCs της HP

*
Η HP αποφάσισε να ανανεώσει τη σειρά gaming PCs με την ονομασία Omen. Έτσι λοιπόν, τα νέα Omen 25L και Omen 30L, έρχονται με νέα, μοντέρνα cases, υπόσχονται υψηλότερες επιδόσεις και περισσίτερες επιλογές για customization, όπως ακριβώς θα αναμένατε από ένα σύστημα του 2020.

Ένα σημαντικό κομμάτι των αλλαγών εστιάζεται στην καλύτερη ψύξη, με τους καταναλωτές να έχουν, συν τα άλλα, τη δυνατότητα επιλογής συστημάτων υδρόψυξης και αερόψυξης της Cooler Master. Επιπλέον, η σειρά Omen εξοπλίζεται με τους 10ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο κορυφαίος Core i9-10900K. Δεν λείπουν βεβαίως και οι επιλογές για τρίτης γενιά AMD Ryzen, όπως το 12πύρηνος Ryzen 9 3900. Στον τομέα των γραφικών, μπορείτε να εφοδιάσετε το PC σας ακόμα και με την GeForce RTX 2080 Ti, ενώ η HP συνεργαζεται με την HyperX για μνήμες RAM, τη WD για M.2 solid-state drives και την Cooler Master για τροφοδοτικά που φτάνουν τα 750W.


Ακόμα, στα μοντέλα με γυάλινη θύρα στο πλάι, θα υπάρχει RGB customization σε έως και έξι ζώνες. Τα νέα desktops είναι ήδη διαθέσιμα online. Η τιμή του Omen 25L, με μεταλλική θύρα στο πλάι, ξεκινάει από τα $900. Από την άλλη, το Omen 30L έχει τιμή εκκίνησης τα $1.200. Από την όλη πρόταση δεν λείπει το κατάλληλο monitor. Η HP προτείνει το 27'' Omen 27i στα 1440p, με 165Hz nano IPS panel, που υπόσχεται πιστή αναπαράσταση χρωμάτων σε συνδυασμό με ρυθμούς ανανέωσης συμβατούς με την τεχνολογία G-Sync. Το κόστος του είναι $500.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*