Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανέωση για τη σειρά ThinkPad της Lenovo

*
H Lenovo αποφάσισε να ανανεώσει το μεγαλύτερο μέρος της σειράς ThinkPad και αυτό σημαίνει λιγότερο βάρος και μεγαλύτερη ταχύτητα για τα laptop της. Έτσι λοιπόν, τα ThinkPad X, T και L θα είναι εξοπλισμένα με επεξεργαστές Intel Core 8ης γενιάς και θα φοράνε πιο λεπτό σασί, σε σχέση με τους προκατόχους τους. Για παράδειγμα, το 12,5 ιντσών X280 θα είναι 15% πιο λεπτό και 20% πιο ελαφρύ σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Πέρα από αυτά, εκτός από τα μοντέλα των 14 και 15 ιντσών θα υπάρχει και η νέα σειρά L, για την κάλυψη όσων θεωρούν ότι οι οθόνες 13 ίντσων είναι ιδανικές για τις ανάγκες τους. Εννοείται ότι θα υπάρχουν και διάφορες αναβαθμίσεις. Το ThinkPad Yoga X360 έχει Active Pen και infrared camera για το Windows Hello, ενώ το X280 θα έχει δυνατότητα ταχύτερης φόρτισης, με τη μπαταρία του να γεμίζει κατά 80% μέσα σε μία ώρα. Ακόμα, όσοι έχουν καταλήξει στο L480 ή το L580, θα έχουν την επιλογή για κάρτα γραφικών της AMD. Όσο για εκείνους που φοβούνται ότι μέσα από τη web camera τους παρακολουθούν κατάσκοποι και κακοποιοί, η σειρά Τ θα είναι εξοπλισμένη με ειδικό κάλλυμα. Τέλος, η ύπαρξη θύρας USB-C, προσθέτει μια ακόμα ευκολία σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει το φορτιστή σας στο σπίτι ή το γραφείο. Ερχόμενοι στην ουσία του πράγματος, δηλαδή στο λανσάρισμα και τις τιμές, καταρχάς, όλα τα ανανεωμένα ThinkPad θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Ιανουάριο. Οι τιμές για το L380 ξεκινάνε από τα $609, η βασική σύνθεση του T480 κοστολογείται $989, $999 το X280 και $1.459 το Yoga X380. Σε περίπτωση που χρειάζεστε και monitor, οι κύριες επιλογές είναι το ThinkVision X24 ($249) και το ThinkVision P32u ($1.349) που διαθέτει Thunderbolt 3. Το X24 θα είναι διαθέσιμο για αγορά τον Ιανουάριο και το P32u το Μάρτιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*