Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορές για smartphone με φόρτιση στα 200W από τη Xiaomi

*
Η Xiaomi λέγεται πως ετοιμάζει ένα smartphone με υποστήριξη ενσύρματης φόρτισης στα 200W. Σύμφωνα με αναφορές το νέο smartphone της εταιρείας θα υποστηρίζει τόσο γρήγορη ενσύρματη φόρτιση, όσο και ασύρματη, αλλά και reverse wireless charging με μπαταρία 5,000mAh. Αναφέρεται μάλιστα πως θα κυκλοφορήσει εντός του δεύτερου μισού του 2021, όμως τα πράγματα δείχνουν να πρόκειται για το επικείμενο Xiaomi Mi 11 Ultra που θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από αυτήν την περίοδο.

Το 2020 το Xiaomi Mi 10 Ultra ήταν το smartphone με τη γρηγορότερη φόρτιση, υποστηρίζοντας ενσύρματη φόρτιση 120W. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι εν λόγω αναφορές για να μάθουμε αν ο διάδοχός του ανεβάσει τον πήχη ακόμα περισσότερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*