Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορές για απουσία microSD slot στα Samsung Galaxy S21 και S21+

*
Νέες αναφορές σχετικά με τα Samsung Galaxy S21 και Galaxy S21+ μιλούν για απουσία microSD card slot. Τα νέα μοντέλα του flagship smartphone της εταιρείας δεν θα πωλούνται πακέτο με το φορτιστή τους και πλέον αυτή φαίνεται να μην είναι η μόνη… έλλειψη. Μια διαρροή αποκαλύπτει πως μόνο το Galaxy S21 Ultra θα διαθέτει microSD card slot, οπότε και αν κάποιος σκοπεύει να επεκτείνει τη χωρητικότητα του επόμενου κινητού του με μια κάρτα μνήμης, θα πρέπει να στραφεί προς το ακριβότερο μοντέλο.

Σύμφωνα με την Quandt, αυτά τα δεδομένα ισχύουν για την αγορά της Ευρώπης. Μένει να δούμε το αν θα επιβεβαιωθούν και αν θα ισχύουν και για τις υπόλοιπες αγορές του πλανήτη. Η τιμή του Galaxy S21 αναμένεται να ξεκινάει από τα €850, του Galaxy S21+ από τα €1.049 και του S21 Ultra από τα €1.400.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*