Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορές θέλουν το iPhone 12 να μην καθυστερεί λόγω κορονοϊού

*
Αυτές τις μέρες υπάρχουν αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με το αν θα κυκλοφορήσει κανονικά το iPhone 12 της Apple, ή αν θα καθυστερήσει η παραγωγή του λόγω κορονοϊού. Μάλιστα, πηγές του Nikkei ανέφεραν πως η εταιρεία σκέφτεται να καθυστερήσει την κυκλοφορία του νέου μοντέλου για μερικούς μήνες. Παρόλα αυτά, νέες αναφορές από το Digitimes ισχυρίζονται το αντίθετο, αφού οι προμηθευτές PCB για τα επερχόμενα 5G iPhones δεν έχουν ενημερωθεί για κάποια καθυστέρηση.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ισχυρισμούς από insider, αναφέροντας συγκεκριμένα τα 5G iPhones, κάτι που σημαίνει πως το iPhone 9 ίσως όντως καθυστερήσει. Για την ώρα, και δίχως επίσημη τοποθέτηση από την Apple, τα παραπάνω είναι απλά φήμες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*