Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανεπίσημο render αναφέρει hole-punch display για το Pixel 4A (video)

*
Το Pixel 4A ίσως να είναι και το πρώτο smartphone της Google με hole-punch display, όπως μαρτυρά νέο render της ιστοσελίδας 91Mobiles. Το μοντέλο δημιουργήθηκε με πληροφορίες που διέρρευσαν από το OnLeaks και φαίνεται πως αρχίζουν να επιβεβαιώνονται από διάφορες πηγές. Το σχέδιο του Google Pixel 4A θυμίζει αυτό των Pixel 4 και Pixel 3A. Η υποδοχή 3.5mm για τα ακουστικά επιστρέφει, όπως και τα ηχεία στο κάτω μέρος και ο σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Το τετράγωνο τμήμα για τη μία κάμερα είναι και πάλι μέρος του σχεδιασμού, μαζί με το LED flash. Οι πληροφορίες αναφέρουν διαγώνιο οθόνης 5.7 ή 5.8 ίντσες και αποκάλυψη της νέας συσκευής τον Μάιο του 2020. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος, οπότε δεν έχετε να κάνετε τίποτα παραπάνω από το να δείτε το ακόλουθο video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*