Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανθεκτικό στα τεστ αντοχής το Samsung Galaxy S22 Ultra (video)

Το Samsung Galaxy S22 Ultra είναι ακόμα ένα smartphone που πέρασε από τεστ αντοχής και το νεότερο σχετικό video στο YouTube αποδεικνύει το πόσο ανθεκτικό είναι. Το κανάλι JerryRigEverything δημοσίευσε το υλικό της προκειμένης και σ’ αυτό βλέπουμε τη συσκευή να αντιστέκεται στις γρατζουνιές από ξυράφι, ιδιαίτερα στο πίσω μέρος της. Το προστατευτικό Gorilla Glass Victus+ της οθόνης δείχνει να υποκύπτει σε σημεία, όμως η λειτουργία της δεν επηρεάζεται καθόλου.

Στη συνέχεια βλέπουμε τον παρουσιαστή του video να προσπαθεί να λυγίσει το smartphone, δίχως όμως να το καταφέρνει. Η τελευταία δοκιμασία που περνά η συσκευή είναι το κάψιμο από αναπτήρα, χωρίς να προκύπτει κάποια ουσιαστική ζημιά στην οθόνη και στον σαρωτή των δακτυλικών αποτυπωμάτων. Δείτε και μόνοι σας στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*