Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απίστευτες προσφορές από τον Κωτσόβολο για τρεις μόνο ώρες

*
Update: Οι προσφορές ολοκληρώθηκαν. Μείνετε συντονισμένοι για ακόμη περισσότερες προσφορές που θα τις αναρτούμε με το που τις εντοπίζουμε.

Καθώς η Black Friday πλησιάζει, οι retailers ακονίζουν τα μαχαίρια ετοιμάζοντας τις προσφορές τους για τους αγοραστές. Ωστόσο ο Κωτσόβολος ετοίμασε για σήμερα και για τρεις ώρες μόνο, στο online κατάστημά του (https://www.kotsovolos.gr/pages/apiastes-prosfores), εντυπωσιακές προσφορές σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων. Για παράδειγμα, το ολοκαίνουριο Xiaomi 11T Pro το αποκτάει κανείς στα €564 από €699 (έκδοση 256GB), το Samsung Galaxy A52s στα €354 από €480, το Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB στα €926. Επίσης, βρίσκει κανείς την τηλεόραση LG OLED 48C15L στα €967 ενώ υπάρχουν και πολλές ακόμα κορυφαίες προσφορες σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Κακή επιλογή από Κοτσόβολο να το τρέξει αυτό για λίγες μόλις ώρες με αρκετή αναμονή και μηδενικές εκπτώσεις. Στα social media ήδη κράζουν τις τιμές που στα φυσικά καταστήματα είναι χαμηλότερες από το online κατάστημα. Ακόμα μια χρονιά θα γεμίσουμε με ανούσιες προσφορές στην προσπάθεια τους να φέρουν κάτι από "black Friday"

    • Koopa
    • Προσφορες δε τις λες...κακο marketing ισως.Με και καλα...αναμονη γιατι γινεται χαμος στο site για να παρεις τι;;;Παλαιοτερα μοντελα τηλεφωνων ωστε να ξεστοκαρουν;Και σε τιμες που τα βρισκεις πολυ πιο φθηνα σε αλλα μαγαζια;

*