Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απεβίωσε ο δημιουργός του Debian και CTO του Linux Foundation

Η κοινότητα του Linux και το σύνολο της κοινότητας του Ανοικτού Κώδικα βιώνουν μία τραγική απώλεια, καθώς όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης, απεβίωσε ο δημιουργός του Debian project και CTO του Linux Foundation, Ian Murdock. Ο Murdock είναι γνωστός για τη συνεισφορά του στην κοινότητα με πολλά open source projects, όπως είναι το Docker. Το Debian δε είναι η «ραχοκοκαλιά» για διανομές όπως τα Ubuntu, Mint, και Steam OS, ενώ "συνέβαλε τα μέγιστα" για να αποκτήσει το λειτουργικό Linux τη μορφή που έχει σήμερα.



Εμείς από την πλευρά μας, να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντος. Μπορείτε αν θέλετε να κάνετε και εσείς το ίδιο αφήνοντας το σχόλιο σας εδώ, ή μπορείτε να στείλετε email στο ian@debian.org.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*