Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απεριόριστη χρήση WhatsApp Messenger για τους χρήστες της Q

Απεριόριστη επικοινωνία μέσω της εφαρμογής WhatsApp, της κορυφαίας εφαρμογής messaging στον κόσμο, θα απολαμβάνουν από εδώ και στο εξής οι συνδρομητές της Q, χωρίς καμία χρέωση δεδομένων. Συγκεκριμένα, όλοι οι συνδρομητές Q θα μπορούν να κάνουν chatting, group chatting, να μοιράζονται φωτογραφίες, βίντεο και ηχητικά μηνύματα με τους φίλους και την οικογένειά τους, χωρίς καμία χρέωση για τη χρήση δεδομένων της εφαρμογής!



Η WIND Ελλάς είναι ο πρώτος πάροχος κινητής στην Ελλάδα που συνεργάζεται με την WhatsApp Inc., προκειμένου οι συνδρομητές Q να αποκτήσουν τη δυνατότητα χρήσης της εφαρμογής WhatsApp χωρίς χρέωση δεδομένων. Έτσι οι συνδρομητές Q χρησιμοποιούν την εφαρμογή χωρίς να αναζητούν τη σύνδεση σε δίκτυο Wi-Fi ή να αγοράσουν κάποιο πακέτο δεδομένων κινητής. Η δωρεάν χρήση δεδομένων της εφαρμογής WhatsApp προσφέρεται χωρίς καμία προϋπόθεση μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2015 στους συνδρομητές της Q. Μετά από αυτή την ημερομηνία θα αρκεί μια οποιαδήποτε ανανέωση στο διάστημα των τελευταίων 60 ημερών για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη δωρεάν χρήση της.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • nasga
    • Μπράβο, πολύ καλή κίνηση από την WIND.
      Ελπίζω ν ακολουθήσουν κ οι υπόλοιπες το παράδειγμά της.

*