Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποζημίωση 2 εκ. δολαρίων για την Nintendo από site με hardware του hacking group Team Xecuter

*
Η Nintendo κατάφερε να πετύχει δικαστική νίκη και αποζημίωση ύψος 2 εκ. δολαρίων από site με πειρατικό περιεχόμενο. Όπως σημειώνεται στα επίσημα χαρτιά, το UberChips (που ανήκει στο TorrentFreak) πωλούσε αντικείμενα του hacking group Xecuter, που επιτρέπουν στο Nintendo Switch να εγκαθιστά και να αναπαράγει «πειρατικά» αντίγραφα τίτλων της κονσόλας. Με την κατάθεση της αρχικής μήνυσης, το site κατέβηκε, ωστόσο η ιαπωνική εταιρεία το πήγε μέχρι τέλους. Ο δικηγόρος της αντίπαλης πλευράς αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ωστόσο η δίκη κατέληξε σε συμβιβασμό και αποζημίωση της τάξης των 2 εκ. δολαρίων. Η ιαπωνική εταιρεία έχει ήδη καταθέσει ανάλογες μηνύσεις και προς άλλες ιστοσελίδες που συνεχίζουν να πουλάνε αντικείμενα της Team Xecuter.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*