Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκάλυψη για το LG Q7 trio

*
Το ιδανικό ίσως κινητό τηλέφωνο για όσους θέλουν εξαιρετική ποιότητα μουσικής, αλλά οι σειρές G και V ξεπερνούν το budget τους παρουσίασε η LG και το όνομα αυτού, LG Q7 trio. Πρόκειται για την αναβάθμιση του LG Q6 με ορισμένα δυνατά “χαρτιά” στον τομέα του audio. Το Q7 περιλαμβάνει Hi-Fi ήχο με DTS:X 3D Surround Sound, με προσομοίωση 7.1 καναλιών μέσω ακουστικών. Μάλιστα, όσοι επενδύσουν στο Q7+ θα λάβουν και Quad DACs τύπου G7 ή V30. Φυσικά δεν θα υπάρξει παραδοσιακό headphone jack, οπότε η σύνδεση θα γίνεται με USB-C headphones (το Quad DAC δεν λειτουργεί με Bluetooth ακουστικά). Το εξωτερικό περίβλημα του νέου κινητού αποτελείται από ανθεκτικό μεταλλικό και αδιάβροχο υλικό (MIL-STD-810G και IP68). Η Full Vision LCD οθόνη του είναι 5,5 ίντσες με ανάλυση 1080p+ (18:9 και 2.160x1.080px).



Η μπροστινή “selfie” κάμερα θα είναι 5MP ή 8MP ανάλογα το region κυκλοφορίας με την οπίσθια να είναι στα 13MP για το απλό μοντέλο και στα 16MP για το Q7+. Όλα τα μοντέλα φέρουν ένα ανώνυμο chipset με έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή (1,8GHz ή 1,5GHz). Το Q7 θα έχει 3GB RAM/32GB, ενώ το Q7+ 4GB RAM/65GB (θα υπάρχει microSD υποδοχή και στα δύο μοντέλα). Τέλος, η μπαταρία θα είναι 3.000 mAh και θα επαναφορτίζεται κατά το ήμιση σε μισή ώρα χάρη στην ταχεία φόρτιση της Qualcomm. Το LG Q7 trio θα είναι διαθέσιμο σύντομα, με την τιμή του για την ώρα να περιμένει άγνωστη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*