Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκάλυψη για το One Vision της Μοtorola

*
Η Μotorola αποκάλυψε το νεότερο mid range smartphone της με όνομα One Vision. Η συσκευή φέρνει οθόνη με αναλογία 21:9, SoC από τη Samsung και «τρύπα» στον οθόνη για την μπροστινή camera για να γλιτώσει το notch.

Η οθόνη έχει διαγώνιο 6,3 ίντσες και η μπροστινή camera προσφέρει ανάλυση 25MP. Η πίσω camera ανεβάζει την ανάλυσή της σε 48MP και προσθέτει και AI features για καλύτερο Night Vision mode. Το κυκλικό logo στην πλάτη της συσκευής λειτουργεί και ως αισθητήρας για το δακτυλικό σας αποτύπωμα. Ζωή στο One Vision δίνει το Exynos 9609 chip της Samsung με εξεπργαστή Cortex-A73 στα 2,2GHz και 4GB RAM.


Το One Vision φέρνει 128GB αποθηκευτικού χώρου. Ως μέλος του Αndroid One program, «τρέχει» Αndroid Pie και είναι έτοιμο για τουλάχιστον τα δύο επόμενα μεγάλα updates της πλατφόρμας. Με τιμή στα 300 ευρώ, το Οne Vision είναι ήδη διαθέσιμο στη Βραζιλία σε δύο αποχρώσεις, ενώ στην Ευρώπη έρχεται αύριο.

Για όλους εμάς εντός Ευρώπης, κάθε αγορά του One Vision σας δίνει δώρο και τα Motorola Verve Earbuds, με κόστος 130 εύρω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*