Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλυπτήρια για το Honor 8X στην Πράγα

*
Σε περίπτωση που έτυχε τις τελευταίες ημέρες να βρίσκεστε στην Πράγα και μείνατε με την απορία γιατί γέμισε Κινέζους η πόλη, η απάντηση βρίσκεται στα αποκαλυπτήρια του Honor 8X. Το νέο smarphone διαθέτει οθόνη IPS LCD μεγέθους 6,5'' με ανάλυση 2340x1080px και αναλογία 19.5:9. Στο πίσω μέρος υπάρχει διπλή camera 20ΜΡ+2ΜΡ. H κύρια έχει διάφραγμα f1,8 και η δευτερεύουσα f2,0. Εννοείται ότι από το μπροστά μέρος δεν λείπει η selfie camera, με χαρακτηριστικά 16MP και f2,0. Στο εσωτερικό της συσκευής χτυπάει το Kirin 710 chipset με επεξεργαστή 8 πυρήνων, RAM 4GB και αποθηκευτικό χώρο 64GB που είναι επεκτάσιμος μέσω microDS. Η μπαταρία του Honor 8X έχει χωρητικότητα 3.750mAh και παρέχεται δυνατότητα ταχείας φόρτισης μέσω θύρας microUSB. Τρέχει λειτουργικό Android έκδοσης 8.1 Oreo και είναι εφοδιασμένο με το πιο πρόσφατο EMUI. Τέλος, στο πίσω μέρος του υπάρχει αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και στα μέρη μας αναμένεται προς τα τέλη Οκτωβρίου 2018, με τιμή που δεν θα ξεπερνάει τα €299.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*