Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλυπτήρια για το Samsung Galaxy Tab S6 Lite

*
Η Samsung προέβη στα αποκαλυπτήρια του Galaxy Tab S6 Lite. Το tablet έρχεται με οθόνη LCD 10,4'', ανάλυσης 2000x1200. Στο εσωτερικό του υπάρχει επεξεργαστής octa-core με μέγιστη ταχύτητα 2,3GHz, συνοδεύεται από 4GB RAM και οι επιλογές αποθηκευτικού χώρου είναι δύο, 64GB και 128GB. Αν θέλετε περισσότερα, τότε υπάρχει η επιλογή επέκττασης έως 1TB με χρήση κάρτας microSD.

Το λειτουργικό του Galaxy Tab S6 Lite είναι Android 10 με One UI 2.0 και υπάρχει δυνατότητα απάντησης κλήσεων και μηνυμάτων, εφόσον είναι συνδεδεμένο με Samsung smartphone που τρέχει Android Pie ή ανώτερο και διαθέτει τουλάχιστο 3GB RAM.


Η βασική κάμερα του Samsung Galaxy Tab S6 Lite έχει ανάλυση 8MP και η 5MP η selfie. Ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η συσκευή έρχεται με S-Pen stylus και η Samsung θα πουλάει ξεχωριστά ένα Book Cover που θα διαθέτει ξεχωριστή υποδοχή για το S-Pen, ώστε να το κουβαλάτε πάντοτε μαζί με το tablet.

To Tab S6 Lite έρχεται με Bluetooth 5.0 και υποστήριξη για Wi-Fi και LTE. Έχει θύρα 3,5mm για σύνδεση ακουστικών και ηχεία AKG με τεχνολογία Dolby Atmos. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 7.040 mAh και φορτίζει μέσω θύρας USB-C.

Οι χρωματικές επιλογές είναι τρεις. Oxford Gray, Chiffon Pink και Angora Blue. Σύμφωνα με ιστοσελίδες του εξωτερικού, θα έρθει με δώρο 4 μήνες συνδρομή στο YouTube Premium.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*