Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλυπτήρια για το tablet PC Dell Latitude 7320 Detachable

*
Η Dell αποκάλυψε το νέο της tablet/PC που ακούει στο όνομα Latitude 7320 Detachable. Η καινούργια συσκευή αναμένεται να ανταγωνιστεί το Surface Pro της Microsoft και θα περιέχει τους νεότερους επεξεργαστές 11ης γενιάς της Intel (Core i7).

Το Latitude 7320 Detachable έχει οθόνη αφής 13 ιντσών, 3:2, 1920x1280 με υποστήριξη δικού της stylus, το 7320 Detachable Active Pen. Σύμφωνα με την Dell, πρόκειται για το stylus με τη γρηγορότερη φόρτιση καθώς απαιτούνται μόλις 30 δευτερόλεπτα για μια πλήρη φόρτιση, προσφέροντας 90 λεπτά εργασίας. Η συσκευή υποστηρίζει και AI-powered Dell Optimizer software που βελτιώνει τις επιδόσεις της, αλλά και τη διάρκεια της μπαταρίας της, πάντα ανάλογα με τη χρήση. Υπάρχει επίσης υποστήριξη για το vPro platform της Intel και έρχεται με Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise ή Windows 10 Home.

Το Latitude 7320 Detachable είναι διαθέσιμο ήδη για αγορά με τιμή που ξεκινά από τα 1.549 δολάρια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*