Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλυφθηκε το Sony Xperia XZ2 Premium

*
H Sony αποκάλυψε το Xperia XZ2 Premium, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο προσεχές καλοκαίρι. Η συσκευή διαθέτει διπλή κάμερα στο πισω μέρος και πιο συγκεκριμένα, έναν έγχρωμο αισθητήρα 19MP και έναν ασπρόμαυρο 12MP, που υπόσχονται υψηλή ποιότητα σε φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού και 4K HDR videos. Το Xperia XZ2 Premium, υπερηφανεύεται για την υψηλότερη, ISO 12800 sensitivity για καταγραφή video από smartphone, και ultra-high sensitivity 51200 για φωτογραφίες, επιτρέποντας λήψεις σε φωτισμό τόσο χαμηλό, που στο παρελθόν ήταν δυνατές μόνο με ειδικό εξοπλισμό. Το λειτουργικό του σύστημα είναι το Android 8.0 Oreo και διαθέτει οθόνη 5,8'', 4K HDR. Στην καρδιά του χτυπάει ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 845, με 6GB RAM, 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και δυνατότητες επέκτασης μέχρι τα 400GB με χρήση καρτών microSDXC. Τέλος η μπαταρία του smartphone έιναι χρητικότητας 3.540mAh battery, η εμπρόσθια κάμερα στα 13MP και θα διατεθεί σε δύο χρωματισμούς, chrome black και chrome silver.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*