Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν επίσημα τα Nvidia Shield TV Pro και Nvidia Shield TV με Dolby Vision και AI 4K upscaling

*
Μπορεί το Amazon να διέρρευσε τα πρώτα στοιχεία για το Nvidia Shield TV Pro πριν μέρες, ωστόσο ήρθε η ώρα των επίσημων ανακοινώσεων με δύο μοντέλα. Και οι δύο συσκευές θα έχουν επεξεργαστή Tegra X1+ (η Nvidia σημειώνει ότι είναι 25% ταχύτερος από τον X1), ενώ η σημαντικότερη αλλαγή έχει γίνει στο software. Το Dolby Vision HDR υποστηρίζεται πλέον επίσημα, ενώ η Nvidia χρησιμοποιεί στα δύο νέα της προϊόντα AI για να κάνει upscale 1080p και 720p video από τα streaming apps, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο 4Κ.



Σε ότι αφορά στις περαιτέρω αλλαγές, το Nvidia Shield TV Pro φέρει 16GB αποθηκευτικό χώρο, 3GB RAM, καθώς και 2 USB 3.0 ports. Το Nvidia Shield έχει 8GB αποθηκευτικό χώρο και 2GB RAM, υποδοχή ethernet και microSD, αλλά δεν έχει κάποιο USB Port. Και οι δύο εκδόσεις «τρέχουν» την τελευταία έκδοση του Android TV.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*