Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν επιπλέον χαρακτηριστικά των Xiaomi 12 και Xiaomi 12 Pro

*
H Xiaomi πρόκειται να αποκαλύψει επίσημα τα νέα τις smartphones στις 28 Δεκεμβρίου. Αναμένονται τουλάχιστον δύο μοντέλα, το Xiaomi 12 και το Xiaomi 12 Pro, ενώ υπάρχουν φήμες για ένα ακόμα, το Xiaomi 12X. Γνωρίζουμε ότι η εταιρεία έχει επιλέξει το Snapdragon 8 Gen 1 chipset και σήμερα, ο CEO και συνιδρυτής της εταιρείας, Lei Jun, αποκάλυψε μερικά ακόμα χαρακτηριστικά.

Το Xiaomi 12 θα έρθει με ταχεία, ενσύρματη φόρτιση στα 67W και ασύρματη στα 50W, ενώ για το Pro ο αριθμός θα φτάνει τα 120W. Το The Xiaomi 12 Pro θα έχει στο πίσω μέρος του τρεις κάμερες με ανάλυση 50 MP η κάθε μία. Ο αισθητήρας της βασικής θα είναι ο Sony IMX707 με μέγεθος 1/1,28'' και υποστήριξη για pixel-binning με ένα μεγάλο, 2,44µm pixel. Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4.600 mAh και η τεχνολογία dual charging της Xiaoi θα την προστατεύει από υπερθέρμανση. Η οθόνη θα είναι μεγάθους 6,73'' με ανάλυσης 1440p, υποστήριξη για ρυθμό ανανέωσης στα 120 Hz και 480 Hz touch sampling rate.


Το μεγαλύτερο ερωτηματικό έχει να κάνει με το αν το Xiaomi 12 Pro κυκλοφορήσει και εκτός Κίνας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*