Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν νέα χαρακτηριστικά του Android 13 μέσω διαρροής early build

*
Το Android 12L βρίσκεται προς το παρόν σε φάση beta και σκοπός είναι να βελτιωθεί η εμπειρία των κατόχων συσκευών μεγαλύτερου μεγέθους, όπως tablets και αναδιπλούμενα smartphones. Από την άλλη, μέσω της ιστοσελίδας XDA-Developers έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στο Android 13 "Tiramisu", μέσω screenshots από early build.

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά ονομάζεται "Panlingual" και αντί να επιλέγουν μια γλώσσα για όλα τα apps και τα menus, οι χρήστες θα επιλέγουν εκείνη που θέλουν για το UI και menus και ανά εφαρμογή την επιθυμητή γλώσσα.




Υπάρχουν ενδείξεις ότι τα Notifications θα εμφανίζονται κατ' επιλογή και τα apps δεν θα σπαμάρουν με ειδοποιήσεις που δεν έχουν την προηγούμενη έγκριση των χρηστών. Όπως θα δείτε παρακάτω, τα "Notifications" βρίσκονται σε λίστα με permissions και θα μπορείτε να τα ενεγοποιείτε και να τα απενεργοποιείτε.



Νέο layout θα αποκτήσει το ρολόι της οθόνης όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη. Με το Android 12, υιοθετήθηκε το layout δύο γραμμών που μετατρέπεται σε μία όταν υπάρχει ειδοποίηση. Στο Android 13, θα υπάρχει η επιλογή απενεργοποίησης του layout δύο γραμμών.



Μην ξεχνάτε πως όλα τα παραπάνω προέρχονται από early builds του Android 13, οπότε δεν αποκλείεται κάποια να αλλάξουν στην έκδοση που θα γίνει διαθέσιμη στο κοινό.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*