Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν πληροφορίας για την κάμερα του Realme GT 2 Pro

*
To Realme GT 2 Pro θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 4 Ιανουαρίου και λίγες μέρες πριν το λανσάρισμά του η εταιρεία ανάρτησε νέες πληροφορίες στο Weibo, που αφορούν το setup της κάμερας.

Η κύρια κάμερα θα έχει αισθητήρα Sony IMX766 με ανάλυση 50 MP. Είναι ο ίδιος που χρησιμοποιείται στα Oppo Find X3 Pro και OnePlus 9 Pro και τα δύο από εταιρείες που ανήκουν επίσης στην BBK Electronics. Θα συνοδεύεται από υπερευρυγώνια κάμερα με γωνία προβολής 150 μοιρών, ενώ η τρίτη θα είναι μικροσκοπική. Ναι μεν το Realme GT 2 Pro θεωρείται ως η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας, του λείπει όμως η zoom camera για portrait shots, κάτι που διαθέτουν σχεδόν όλα τα άλλα smartphones της κατηγορίας του. Προφανώς αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, μια και το ίδιο συνέβη με το Realme GT 5G.


Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η Realme χρησιμοποιεί το "2.0" για τη μικροσκοπική κάμερα, κάτι που ίσως σημαίνει ότι πρόκειται για αισθητήρα δεύτερης γενιάς. Ίσως εξέλιξης της 3 MP f/3.0 του Find X3 Pro που διαθέτει μεγέθυνση 60X και ring light, όμως χρησιμοποιείται μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*