Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν τα Honor View 30 Pro, Honor 9X Pro, Honor MagicBook και Honor Magic Earbuds

*
Η Honor ανακοίνωσε το Honor View 30 Pro, το πρώτο της 5G smartphone που θα κυκλοφορήσει σε όλες τις αγορές του πλανήτη. Η συσκευή θα έχει ένα Kirin 990 5G chipset, οθόνη 6,7 ιντσών με ανάλυση 1080p, hole-punch selfie camera και μπαταρία χωρητικότητας 4.100mAh.



Ταυτόχρονα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως το Honor 9X Pro της θα εμφανιστεί σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές τον Μάρτιο και με τιμή στα €249. Οι δύο αυτές συσκευές είναι οι πρώτες της Honor που θα κυκλοφορήσουν εκτός αγοράς Κίνας χωρίς τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της Google.



Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Honor View 30 Pro, η κατασκευάστρια εταιρεία έριξε για άλλη μια φορά το βάρος της στα της κάμερας. Το τριπλό camera setup στο πίσω μέρος έχει έναν βασικό αισθητήρα 40MP, έναν ευρυγώνιο στα 12MP και έναν 8MP telephoto. Στα του Honor 9X Pro, έχουμε 48MP main camera, 8MP ευρυγώνιο φακό και 2MP depth assist camera. Οι διαστάσεις του είναι ίδιες με αυτές του Honor 9X και έχει ακόμη οθόνη 6,59 ιντσών με ανάλυση 1080p, 6GB RAM και μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh.  

Πέραν των δύο τηλεφώνων, η Honor παρουσίασε και δύο νέα laptops της, τα Honor MagicBook 14 και Honor MagicBook 15, τα οποία έρχονται με οθόνες 14 και 15.6 ιντσών αντίστοιχα, σαρωτές δαχτυλικών αποτυπωμάτων και κάμερες στο πληκτρολόγιο, καθώς και AMD Ryzen 5 3500U επεξεργαστές με 8GB RAM και δίσκο SSD χωρητικότητας 256GB.



Στο σασί τους θα βρείτε ακόμη USB Type-A και USB Type-C ports, υποδοχή ακουστικών 3.5mm και έξοδο HDMI. Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει από τα τέλη Μαρτίου σε τιμές που ξεκινούν από τα €599.



Τέλος, παρουσιάστηκαν τα νέα ασύρματα ακουστικά της εταιρείας, τα Honor Magic Earbuds. Θυμίζουν τα προηγούμενα μοντέλα των εταιρειών του ομίλου και υποστηρίζουν noise cancellation. Η Honor σημειώνει ότι μπορούν να διαρκέσουν έως και 3,5 ώρες σε συνθήκες αναπαραγωγής μουσικής με μία απλή φόρτιση και έως και 12 ώρες συνολική χρήση μαζί με την βάση φόρτισης που λειτουργεί και ως θήκη μεταφοράς. Η τιμή τους έχει οριστεί στα €129 και θα κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*