Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν τα Huawei P30 και Huawei P30 Pro που αλλάζουν τα δεδομένα στη φωτογραφία

*
Ο μαραθώνιος των διαρροών για το Huawei P30 τερματίστηκε και επίσημα, μιας και η εταιρεία προέβη στα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου smartphone, που διαθέτει οθόνη τύπου AMOLED με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του. Στο εσωτερικό του χτυπάει το Kirin 980 chipset και έρχεται σε τρία διαφορετικά μοντέλα, όσον αφορά RAM/αποθηκευτικό χώρο. Πιο συγκεκριμένα 6GB/128 GB, 8GB/64 GB, 8GB/128 GB και 8GB/256 GB. Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση Nano Memory card, που τοποθετείται στη θέση της δεύτερης SIM. Το μέγεθος της οθόνης είναι 6,1" και η ανάλυσή της Full HD+. Η βασική κάμερα έχει ανάλυση 40 MP και πρόκειται για αισθητήρα Sony IMX600 με custom RYYB χρωματικά φίλτρα για καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον υπάρχει τηλεφακός με χαρακτηριστικά 8 MP f/2,4 και 3x οπιτικό ζουμ, όπως επίσης υπερ-ευρυγώνιος αισθητήρας με χαρακτηριστικά 16 MP f/2,2 17 mm. Σε αυτά προστίθενται dual-LED flash και laser autofocus. Η εγκοπή στην οθόνη φιλοξενεί την selfie καμερα με χαρακτηριστικά 32 MP F/2,0. Μπρος και πίσω υπάρχει γυάλινη προστασία. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.650 mAh και υποστηρίζει SuperCharge στα 22,5W. Διαθέτει 3,5 mm audio jack και στα πρωτόκολα σύνδεσης περιλαμβάνονται Wi-Fi a/b/g/n/ac, dual-band GPS και Bluetooth 5. Το Huawei P30 θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερεις χρωματισμούς, Black, Breathing Crystal, Aurora και Pearl White.



Από την άλλη, το Huawei P30 Pro είναι εφοδιασμένο με 8MP περισκοπική κάμερα που διαθέτει focal length 125mm. Το Optical Image Stabilization (OIS) βοηθάει για τη λήψη περισσότερο ποιοτικών φωτογραφιών. Στο πίσω μέρος υπάρχει επίσης αισθητήρας 40MP της Sony με RYYB χρωματικά φίλτρα, όπου το κίτρινο αντικαθιστά το πράσινο για καλύτερες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, το P30 Pro έχει υπερ-ευρυγώνια κάμερα στα 20MP (16mm), με autofocus και αισθητήρα ToF. Το υβριδικό ζουμ φτάνει στα 10x και το ψηφιακό στα 50x. Η οθόνη είναι τύπου AMOLED έχει μέγεθος 6,47”, ανάλυση 1080+ και φιλοξενεί αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ακόμα η οθόνη λειτουργεί και ως ηχείο. Η εγκοπή στην οθόνη φιλοξενεί selfie κάμερα με ανάλυση 32MP. Στο εσωτερικό του χτυπάει το Kirin 980 chipset με heavy duty cooling. Υπάρχουν δύο επιλογές RAM, 6GB/8GB και έως 512GB αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμα μέσω NM memory cards. Η μπαταρία του έχει χωρηστικότητα 4,200mAh και υποστηρίζει όχι μόνο 40W Super Charge αλλά και ασύρματη φόρτιση στα 15W. Το Huawei P30 είναι πιστοποιημένο κατά IP68 και θα διατεθεί σε μια μεγάλη ποικιλία χρωματισμών.



Οι τιμές και η διαθεσιμότητα για τις δυο συσκευές θα αποκαλυφθούν σύντομα. Παρακάτω ένα hands-on video που δημοσίευσε η ιστοσελίδα The Verge.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*