Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν τα Huawei Watch 3 και Huawei Watch 3 Pro

*
H Huawei αποκάλυψε δύο νέα smartwatches, το Huawei Watch 3 και το Huawei Watch 3 Pro. Το δεύτερο είναι κατασκευασμένο από διαφορετικά υλικά και η μπαταρία του έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Το Huawei Watch 3 έρχεται με 3D rotating crown, που αντικαθιστά το πάνω δεξίά πλήκτρο που είχαν προηγούμενα μοντέλα. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι έτσι αλλάζει προς το καλύτερο η αίσθηση πλοήγησης στο UI και επιπλέον είναι weather-resistant, δηλαδή δουλεύει ακόμα και αν τα χέρια των χρηστών είναι βρεγμένα ή φοράνε γάντια, κάτι που δεν ισχύει με τα touchscreens. Η οθόνη τύπου AMOLED έχει μέγεθος 1,43'', φωτεινότητα έως 1.000 nits και πυκνότητα pixels 326 ppi. Επιπλέον η Huawei έχει δημιουργήσει τέσσερα διαφορετικά designs: Active (silicone strap), Classic (leather strap), Elite (metal band) και Classic (Milanese band).


Ο αισθητήρας στο πίσω μέρος περιλαμβάνει τα trackers που παρακολουθούν τους καρδιακούς παλμούς, τη συγκένρωση οξυνόνου στο αίμα και την θερμοκρασία του δέρματος. Επιπλέον προσφέρονται παρακολούθηση της ποιότητας του ύπνου και των επιπέδων του άγχους σε 24ωρη βάση.



Το Huawei Watch 3 έρχεται με eSIM και σύνδεση 4G, οπότε μπορεί να διαχειρίζεται κλήσεις. Το smartwatch έχει επίσης πρόσβαση στο AppGallery, οπότε μπορείτε να κατεβάζετε απευθείας εφαρμογές για το HarmonyOS δίχως να απαιτείται η ύπαρξη smartphone. Μάλιστα, εάν έχετε εγκατεστημένα πολλά apps, μέσω του grid launcher που προστέθηκε στο UI, θα μπορείτε να τις βρίσκετε εύκολα και γρήγορα, μέσω των λειτουργιών pan και zoom.

Με ενεργοποιημένη τη σύνδεση 4G η μπαταρία διαρκεί τρεις μέρες. Έχοντας όμως ενεργοποιημένο το Ultra-Long Lasting Mode, μπορεί να φτάσει έως και τις 14 ημέρες, με λειτουργίες όπως η παρακολούθηση της συγκέντρωσης οξυγόνου στο αίμα, 14 workout modes, κλήσεις μέσω Bluetooth αλλά και animated.

Συνολικά, υποστηρίζονται 100 workout modes kai ta 17 απευθύνονται σε επαγγελματίες. Σε περίπτωση που τραυματιστείτε, η λειτουργία fall detection, θα στείλει σήμα SOS, μέσω της σύνδεσης eSIM.

Huawei Watch 3 unveiled with HarmonyOS, eSIM, 3-day battery, 3 Pro follows with titanium body

Το Huawei Watch 3 Pro διαθέτει πιο κλασσικό classic look. Είναι κατασκευασμένο από πιο ποιοτικά υλικά και η οθόνη του προστατεύεται από sapphire glass. Η μπαταρία του διαρκεί 5 ημέρες με ενεργοποιημένη τη σύνδση 4G και 21 ημέρες στο Ultra-Long Lasting mode. Είναι ένα από τα πρώτα smartwatches που είναι εφοδιασμένα με dual-band GPS receiver (bands 1 και 5), οπότε είναι δυνατός ο ακριβή προσδιορισμός της θέση των χρηστών, ακόμα και σε πυκνοκατοικημένες περιοχές.

Huawei Watch 3 unveiled with HarmonyOS, eSIM, 3-day battery, 3 Pro follows with titanium body 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*