Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε επίσημα το Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition (ελληνικό trailer)

*
Microsoft και CD Projekt RED επιβεβαίωσαν τις φήμες και ανακοίνωσαν επίσημα το Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition και ένα ειδικό controller. Γνωρίστε τα μέσα από ελληνικό trailer! Η κονσόλα θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο με σκληρό δίσκο χωρητικότητας 1TB, μια ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού. χωρίς ωστόσο να ξέρουμε κάτι περισσότερο για την τιμή ή ακριβή ημερομηνία διάθεσης. Θα παραχθούν μόλις 45.000 εκδόσεις της κονσόλας, ενώ περαιτέρω εκπλήξεις του πακέτου θα ανακοινωθούν σε μετέπειτα χρονική στιγμή. Ταυτόχρονα, αποκαλύφθηκε και το Xbox Wireless Controller Cyberpunk 2077 Limited Edition, το οποίο είναι άμεσα διαθέσιμο από επιλεγμένα καταστήματα λιανικής και το Microsoft Store. Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου και η νωρίτερη αυτή εκδοχή της κονσόλας μαρτυρά σαφώς ότι ήταν ένα project προγραμματισμένο και από τις δύο πλευρές πριν από την αναβολή κυκλοφορίας της παραγωγής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*