Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε η συσκευασία του Steam Deck

*
Η Valve αποκάλυψε την τελική συσκευασία του Steam Deck, εν αναμονή του λανσαρίσματος του τον Φεβρουάριο του 2022.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες που δείχνουν πως θα είναι η συσκευασία του Steam Deck για τους πελάτες που θα το λάβουν.




Η Valve δήλωσε πως πρόσφατα ολοκλήρωσε την παραγωγή του πρωτότυπου handheld, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται ήδη σε χέρια των developers οι οποίοι το δοκιμάζουν. Ειδικοί λένε πως ενδεχομένως να υπάρξουν μερικές αλλαγές στο τελικό προϊόν απο το πρωτότυπο.



Το Steam Deck θα είναι το επόμενο handheld gadget της Valve για gaming. Ο εκδότης του το χαρακτηρίζει “all-in-one portable PC”. Η τιμή του Steam Deck ξεκινάει απο 399$. Θα υπάρχουν και δύο εκδόσεις με ενσωματωμένο NVMe SSD, στα $529 για χωρητικότητα 256GB, και στα $649 για χωρητικότητα 512GB.



Το Steam Deck επρόκειτο να λανσαριστεί τον Δεκέμβρη, αλλά η Valve το καθυστέρησε για 2 μήνες λόγω έλλειψης υλικών. Επιπλέον, η εταιρεία ανάπτυξής του ανακοίνωσε πως δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για παιχνίδια που θα είναι αποκλειστικά στο handheld. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*