Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε και εντυπωσιάζει ο σχεδιασμός του Ηonor View 20

*
Τρείς μεγάλες εκπλήξεις μας υπόσχεται η Huawei με το Honor View 20 και ελπίζει να μας εντυπωσιάσει. Η συσκευή αποκαλύφθηκε στο Hong Kong σήμερα και φέρνει την πρώτη “in-display” camera. Μιλάμε για την εμπρόσθια camera του τηλεφώνου και δεν θα βρείτε εγκοπή στην οποία φιλοξενείται, αλλά την ίδια την κάμερα επάνω στην οθόνη. Φανταστείτε την σαν μόνιμη παρουσία επάνω στην ίδια την οθόνη, χωρίς άλλα περιθώρια, "notches” η οτιδήποτε άλλο. Βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης της συσκευής και σίγουρα θέλει συνήθεια ως σημεό τοποθέτησης. Πάραν αυτού του χαρακτηριστικού που αναμένεται να κλέψει την παράσταση, βρίσκουμε επίσης την κύρια camera των 48MP, με τεχνολογίας που υπόσχεται φωτογραφίες με λιγότερο συνολικά θόρυβο. Όλα αυτά χάρη στον αίσθητήρα IMX586 της Sony. Τέλος, η Huawei φέρνει και το Link Turbo, τεχνολογία που δυνδιάζει WiFi και LTE για να προσφέρει στο χρήστη ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες για σύνδεση στο internet.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*