Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός του Huawei P40

*
Η Huawei P40 series θα αποκαλυφθεί πλήρως σε ειδικό event στις 26 Μαρτίου, ωστόσο ιστοσελίδα του εξωτερικού πήρε ένα Huawei P40 prototype στα χέρια της και αποκαλύπτει το design του. Η παρουσίαση έγινε σε συνεννόηση με την κατασκευάστρια εταιρεία και η ιστοσελίδα DigitalTrends δεν έπρεπε απλά να χρησιμοποιήσει το λογισμικό και τις κάμερες ή να αναφερθεί στα βασικά specs του. Τo Huawei P40 δείχνει να ακολουθεί τη γραμμή του Huawei P30 Pro με λίγο μεγαλύτερο πάχος και curved glass body που κάθεται καλύτερα στο χέρι του χρήστη. Στο πίσω μέρος βλέπουμε ένα τριπλό camera setup με periscope, ultrawide shooter και μια 52MP κεντρική κάμερα, καθώς και ένα ToF sensor στο πλάι του σετ καμερών. Στο κάτω μέρος της συσκευής βλέπουμε ακόμη ένα κλασικό Type-C port, καθώς και το ηχείο, ενώ απουσιάζει και η υποδοχή ακουστικών 3.5mm. Περισσότερα σε λίγες εβδομάδες λοιπόν. Μέχρι τότε, διαβάστε το σχετικό hands on εδώ.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*