Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός του οπίσθιου panel για το Xiaomi Mi 12 Ultra (video)

To Xiaomi Mi 11 Ultra κυκλοφόρησε με ένα όχι και τόσο συνηθισμένο στήσιμο για της κάμερες στο πίσω μέρος του, που εκτείνοντε από τη μία άκρη στην άλλη, μαζί με μία μικρή οθόνη. Κάτι παρόμοιο από ότι φαίνεται θα επαναληφεί στο Xiaomi Mi 12 Ultra, σύμφωνα με θήκες που έχουν διαρρεύσει, ενώ η γερμανική ιστοσελίδα LetsGoDigital δημοσίευσε και 3D concept renders της συσκευής.

Η βασική camera και η υπερευρυγώνια θα βρίσκονται στο κέντρο και αριστερά αντίστοιχα και στο κάτω μέρος θα είναι τοποθετημένος ο τηλεφακός. Στην κορυφή του κύκλου θα υπάρχει ακόμα μία camera. Ίσως πρόκειται για αισθητήρα ToF, ίσως για έναν ακόμα τηλεφακό με εύρος 2x-3x. Οι υπόλοιπες εγκοπές προορίζονται για το LED flash, τον αισθητήρα φωτός και το PDAF.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*