Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650

Η Microsoft Hellas συνεχίζει την εξαιρετική της συνεργασία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πριν το πρωί της Πέμπτης αποκαλύφθηκε μια ειδική έκδοση του Microsoft Lumia 650 που θα φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη. Το Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων (300 για την ακρίβεια) και θα συνοδεύεται μάλιστα από ένα μοναδικό κωδικό ενεργοποίησης της ψηφιακής εφαρμογής Diamantidis#13, η οποία θα προσφερθεί για download μόνο σε όσους αγοράσουν τη συσκευή. Η εφαρμογή θα περιλαμβάνει νέα, άρθρα, φωτογραφίες, video, quiz και wallpapers με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή αθλητή της ομάδας.



Το Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 θα πωλείται αποκλειστικά και μόνο μέσα από το PAOSHOP και είναι από σήμερα διαθέσιμο για προ-παραγγελία. Όσοι το αγοράσουν μέχρι και την Πέμπτη 17 Μαρτίου, θα έχουν τη δυνατότητα να το παραλάβουν την Παρασκευή 18 Μαρτίου από τον ίδιο τον αρχηγό της ομάδας του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη, που θα βάλει και την υπογραφή του στη συσκευασία, σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσουν το PAOSHOP και η Microsoft Hellas. Η τιμή της συσκευής είναι €299 και μπορείτε να την κάνετε δική σας με ένα click εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*