Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Galaxy S21 Ultra η νέα ναυαρχίδα της Samsung

*
Η Samsung Electronics Co., Ltd. αποκάλυψε το Galaxy S21 Ultra, μια συσκευή ναυαρχίδα που επαναπροσδιορίζει τα όρια δυνατοτήτων ενός smartphone. Το S21 Ultra απευθύνεται σε όσους αποζητούν την τελειότητα, με ένα προηγμένο σύστημα κάμερας επαγγελματικού επιπέδου και την φωτεινότερη, ευφυέστερη οθόνη. Επίσης, ενισχύει την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα καθώς φέρνει για πρώτη φορά τη δημοφιλή εμπειρία του S Pen στη σειρά συσκευών Galaxy S series.

«Το Galaxy S21 Ultra είναι ένα άλλο παράδειγμα για το πώς η Samsung προάγει την ουσιαστική καινοτομία για να προσφέρει στους ανθρώπους εξατομικευμένες εμπειρίες, που εμπλουτίζουν τη ζωή τους και τους βοηθούν να εκφράσουν την προσωπικότητά τους», δήλωσε ο TM Roh, President και Head του Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Λαμβάνοντας υπόψη το πόσο απαραίτητη είναι η τεχνολογία στη ζωή μας αυτήν την εποχή, θέλαμε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα και να θέσουμε νέα όρια στις δυνατότητες ενός smartphone».


Η σειρά Galaxy S21, με ένα τολμηρό νέο στυλ που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα smartphones, διαθέτει ένα ολοκαίνουριο σύστημα κάμερας Contour Cut, που εναρμονίζεται απρόσκοπτα με το μεταλλικό πλαίσιο της συσκευής για ένα κομψό αποτέλεσμα με υψηλή αισθητικής. Το Galaxy S21 Ultra κυκλοφορεί σε Phantom Black και Phantom Silver, με πολυτελές ματ φινίρισμα για ένα σοφιστικέ και διαχρονικό αποτέλεσμα. Το Galaxy S21 Ultra προσφέρει βελτιωμένη ανθεκτικότητα με Corning® Gorilla® Glass Victus™, το πιο ανθεκτικό Gorilla Glass μέχρι στιγμής.

Το Galaxy S21 Ultra αποτελεί τη μεγαλύτερη συσκευή της σειράς Galaxy S21 series με δυναμική AMOLED 2X οθόνη 6.8 ιντσών, την ευφυέστερη οθόνη της Samsung μέχρι στιγμής. Για πρώτη φορά, οι χρήστες δεν χρειάζεται να επιλέξουν ανάμεσα στην ομαλότητα μιας οθόνης με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και μια οθόνη Quad HD+ display, καθώς στο S21 Ultra μπορούν να έχουν και τα δύο. Ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης προσαρμόζει το περιεχόμενο από 10Hz σε 120Hz για να διασφαλίσει την προβολή της καλύτερης εικόνας, ενώ εξοικονομεί ενέργεια για να παρατείνει τη διάρκεια της μπαταρίας. Σε σύγκριση με το Galaxy S20, το S21 Ultra προσφέρει φωτεινότερη εικόνα κατά 25% που φτάνει τα 1.500nits, η φωτεινότερη σε Galaxy smartphone. Με βελτιωμένη αναλογία αντίθεσης κατά 50%, προσφέρει ευκρινείς, καθηλωτικές εικόνες, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους. Και όπως τα Galaxy S21 και S21+, το Galaxy S21 Ultra διαθέτει λειτουργία Eye Comfort Shield που βοηθά στη μείωση της κόπωσης των ματιών.



Το Galaxy S21 Ultra κυκλοφορεί με ένα προηγμένο σύστημα κάμερας επαγγελματικού επιπέδου της Samsung μέχρι στιγμής, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να αποτυπώνουν απίθανες φωτογραφίες σε διαφορετικούς φωτισμούς και συνθήκες, ή να καταγράφουν και να επεξεργάζονται βίντεο με ένα σετ ολοκαίνουριων λειτουργιών με τεχνητή νοημοσύνη, που αναβαθμίζουν κάθε λήψη.

Η τετραπλή κάμερα στην πίσω όψη (υπερ-ευρυγώνια, ευρυγώνια και με διπλούς τηλεφακούς) διαθέτει έναν αναβαθμισμένο επαγγελματικό αισθητήρα 108MP, που εξασφαλίζει τη λήψη 12 bit HDR φωτογραφιών με 64 φορές πλουσιότερο χρώμα και με υπερ-τριπλάσιο δυναμικό εύρος. Για πρώτη φορά σε Galaxy smartphone, δίνεται η δυνατότητα λήψης 4K σε 60fps σε όλους τους φακούς, συμπεριλαμβανομένων των πρόσθιων και οπίσθιων τεσσάρων φακών, ώστε ο χρήστης να μπορεί να μεταβαίνει σε διαφορετικές προοπτικές εικόνας, διατηρώντας την ποιότητα. Επιπλέον, με την επιλογή αρχείου 12-bit RAW, καμία λεπτομέρεια δε θα χαθεί κατά την επεξεργασία φωτογραφιών.

Το Galaxy S21 Ultra διαθέτει 100x Space Zoom που λειτουργεί μέσω του πρώτου συστήματος διπλών τηλεφακών της Samsung, ένα οπτικό 3x και ένα οπτικό 10x, και τα δύο εξοπλισμένα με Dual Pixel 2PD, για να εξασφαλίσουν ευκρινείς λήψεις ανεξαρτήτως της απόστασης.

Ο βελτιωμένος αισθητήρας Bright Night του Galaxy S21 Ultra είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμα της Samsung στη φωτογραφία σε σκοτεινές συνθήκες. Με τη βελτιωμένη λειτουργία Night Mode, μείωση θορύβου και 12MP Nona-binning τεχνολογία, οι χρήστες μπορούν να αποτυπώσουν πρωτοφανείς εικόνες σε ένα σκοτεινό δωμάτιο ή ένα νυχτερινό τοπία, γρήγορα και σε άριστη ποιότητα.

Το Galaxy S21 Ultra συνεχίζει την παράδοση επαναστατικής τεχνολογίας της Samsung, όπως το Ultra-wideband (UWB), και εισάγει νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας που θα επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο αλληλεπίδρασης του χρήστη με τις άλλες συσκευές του.

Οι χρήστες του Galaxy S21 Ultra αναμένουν ότι με το smartphone – ναυαρχίδα, η έκφραση και η παραγωγικότητα θα περάσουν στο επόμενο επίπεδο. Για αυτόν το λόγο, για πρώτη φορά σε συσκευή της σειράς S, η Samsung προσφέρει τη δημοφιλή εμπειρία S Pen στο Galaxy S21 Ultra με τεχνολογία Wacom. Είτε πρόκειται για ζωγραφική, λήψη σημειώσεων, επεξεργασία φωτογραφιών, υπογραφή εγγράφων, τώρα οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του S Pen στο Galaxy S21 Ultra, χρησιμοποιώντας ένα υπάρχον S Pen της σειράς Galaxy Note ή της σειράς Galaxy Tab είτε αγοράζοντας ξεχωριστά ένα S Pen με συμβατή θήκη.

Για καλύτερη και ταχύτερη συνδεσιμότητα, το Galaxy S21 Ultra είναι ένα από τα πρώτα smartphone που υποστηρίζει Wi-Fi 6E. Παρέχει μεγαλύτερο εύρος ζώνης και ταχύτερη σύνδεση στο ίντερνετ, για αστραπιαία πλοήγηση και διαμοιρασμό περιεχομένου. Με εξαιρετικά γρήγορο 5G, το S21 Ultra είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει γρήγορη λήψη βίντεο, ομαλή εμπειρία βιντεοκλήσης και πλοήγησης.

Χάρη στις δυνατότητες Ultra-wideband (UWB) που είναι ενσωματωμένες στα Galaxy S21 Ultra και S21+, σύντομα οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη Galaxy S21 συσκευή τους για να ξεκλειδώνουν αυτόματα το συμβατό αυτοκίνητό τους, χωρίς κλειδιά. Με τα Galaxy S21 Ultra and Galaxy S21+ με δυνατότητα UWB, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν τη λειτουργία «AR finder» για να αφήνουν εικονικά μηνύματα που θα ενημερώνουν τους άλλους χρήστες Galaxy smartphone για αντικείμενα προς αναζήτηση.

Επίσης, με την εφαρμογή SmartThings στο Android Auto™, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν τη συσκευή της σειράς Galaxy S21 για να ελέγχουν έξυπνες οικιακές συσκευές από το αυτοκίνητό τους. Συνδέοντας το Galaxy S21 στο συμβατό Android Auto του αυτοκινήτου, μπορούν να ανάβουν τα φώτα της αυλής ή ακόμα και να ελέγχουν τη θερμοκρασία του σπιτιού, μέσω του θερμοστάτη, όλα μέσα από το αυτοκίνητο.

Επιπλέον, το Galaxy S21 Ultra χρησιμοποιεί Dual Bluetooth® τεχνολογία που επιτρέπει τον απρόσκοπτο συγχρονισμό πολλών συσκευών και βοηθά τις συνδεδεμένες συσκευές, όπως τα Galaxy Buds Pro, να καταναλώσουν λιγότερη ενέργεια, διατηρώντας σταθερή τη σύνδεση.

Οι επαναστατικές δυνατότητες της κάμερας, της οθόνης και της συνδεσιμότητας του Galaxy S21 Ultra ενισχύονται από το πιο προηγμένο chipset σε Galaxy συσκευή. Προσφέρει υψηλή ταχύτητα, προηγμένες δυνατότητες υπολογιστικής και καλύτερη ενεργειακή απόδοση. Όταν τα επίπεδα στάθμης της μπαταρίας είναι χαμηλά, το Galaxy S21 Ultra μπορεί να φτάσει το 50% σε μόλις 30 λεπτά.



Οι χρήστες βασίζονται στο smartphone τους περισσότερο από ποτέ, κι έτσι η προστασία ευαίσθητων δεδομένων είναι πιο σημαντική από ποτέ. Τα Galaxy S21 προστατεύονται με το Samsung Knox Vault, την πλατφόρμα ασφαλείας σε επίπεδο chipset της Samsung. Ακόμα με την προσθήκη ασφαλούς μνήμης ανθεκτικής στην παραβίαση, το Samsung Knox Vault επιτρέπει στα S21 να προσθέσουν ένα νέο επίπεδο προστασίας.

Τα Galaxy S21 διαθέτουν ένα ακόμα νέο εργαλείο που προστατεύει και ελέγχει την ιδιωτικότητα του χρήστη. Πια, υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσης μεταδεδομένων τοποθεσίας από φωτογραφίες, πριν την κοινοποίησή τους. Με την ολοκαίνουρια λειτουργία Private Share των Galaxy S21, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν ποιος έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο που στέλνουν και για πόσο καιρό είναι διαθέσιμο..

Από τις 29 Ιανουαρίου 2021, το Galaxy S21 Ultra θα διατίθεται μέσω των φυσικών και online καταστημάτων των παρόχων και από την επίσημη σελίδα της εταιρίας στο Samsung.com, σε δύο τολμηρά χρώματα με πολυτελές ματ φινίρισμα:

Phantom Silver: έκδοση 128GB με12GB RAM και έκδοση 256GB με 12GB RAM
Phantom Black: έκδοση 128GB με 12GB RAM, έκδοση 256GB με 12GB RAM ή έκδοση 512GB με 16GB RAM 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*