Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Huawei Watch 2 (2018)

*
Το Huawei Watch 2 (2018) είναι επίσημο, με την εταιρεία να αποκαλύπτει το νεότερο μοντέλο σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις. Οι εν λόγω εκδόσεις χωρίζονται στην υποστήριξη nanoSIM, eSIM με σύνδεση σε 4G δίκτυα και no-SIM Bluetooth-only. Η OLED οθόνη του είναι 1.2 ιντσών με ανάλυση 390x390 pixels και προστατεύεται από Gorilla Glass. Το gadget ζυγίζει 57 γραμμάρια και είναι αδιάβροχο. Στα specs του βρίσκουμε έναν Snapdragon 2100, 768MB μνήμης RAM και χωρητικότητα 4GB. Το ρολόι διαθέτει επίσης ένα built-in GPS που καταγράφει τις προπονήσεις του χρήστη σε πραγματικό χρόνο, μετρώντας ταυτόχρονα τους καρδιακούς του παλμούς και σημειώνοντας την ποιότητα του ύπνου του τα βράδια. Εκτός αυτών, υπάρχει βαρόμετρο, επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο και πυξίδα. Η μπαταρία του χρειάζεται 100 λεπτά ώστε να φορτιστεί πλήρως και θα διαρκέσει μια ημέρα με χρήση 4G ή μιάμιση μέρα με απλές τυπικές προπονήσεις. Το Huawei Watch 2 (2018) υπάρχει σε τρία διαφορετικά χρώματα, το Carbon Black, το Star Gray και το Vibrant Orange και για την ώρα είναι διαθέσιμο μέσω του Vmall.com. Σε αναλογία με το κινεζικό νόμισμα, τα μοντέλα με υποστήριξη nanoSIM ή eSIM κοστίζουν €270 και το Bluetooth-only μοντέλο κοστίζει €205.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Ratchetios
    • Ενδιαφέρον , αν και η διάρκεια της μπαταρίας μου φάνηκε αρκετά μικρή . Θα περιμένω review και θα το έχω στο μάτι :P

*