Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Moto E 2ης γενιάς

Η Motorola ανακοίνωσε επίσημα το νέο της smartphone που θα κυκλοφορήσει στην αγορά με την ονομασία Moto E. Το νέο οικονομικό μοντέλο της γνωστής εταιρείας θα εμφανιστεί με οθόνη 4.5 ιντσών ανάλυσης 960x540 pixels, 64-bit επεξεργαστή Snapdragon 410 στο 1.2GHz και υποστήριξη για σύνδεση σε 4G LTE δίκτυα. Στο εσωτερικό συναντάμε ακόμη 8GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμα με τη χρήση microSD καρτών), 1GB RAM και μια μπαταρία 2.390mAh. Οι δύο κάμερες θα έχουν αισθητήρες 5MP και 0.3MP, ενώ η Motorola ενσωμάτωσε και τη λειτουργία Quick Capture που λειτουργεί με μία απλή περιστροφή του καρπού, καθώς και το Active Display που ενεργοποιεί την οθόνη όταν το βγάζετε από την τσέπη σας. Θα κυκλοφορήσει με εγκατεστημένο το Android 5.0 και σε τιμές στα 149 δολάρια (για την έκδοση 4G) και στα 119 δολάρια (για την έκδοση 3G).

Η διάθεση του Moto Ε ξεκινάει άμεσα και θα καλύψει άμεσα 40 χώρες. Δείτε ένα σχετικό video στη συνέχεια.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*